Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kapetan na meti
Povratak na članak

Los Angeles želi dovesti Luku Modrića i nudi visoku plaću

Los Angeles će nastojati dovesti jednog poznatog svjetskog nogometaša, zvijezdu s kojom bi se medijski predstavio u MLS ligi. Uprava ima popis od deset igrača na kojem se nalaze napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney, vezni igrač Real Madrida Luka Modrić, ofenzivni vezni Chelsea Cesc Fabregas te meksički napadač Bayer Leverkusena Chicharito Hernández

Komentari 4

Avatar Charlie Dijasporić
Charlie Dijasporić
16:48 01.12.2016.

Nia za Boga! Nek si uzgajaju igrače iz svog naraštaja. Naravno, Madrid nije Hravatska, ali je tamo barem donekle na dometu. SAD je više za nogometaške zvijezde u mirovini.

VL
AL
Alza
22:28 01.12.2016.

Pisete gluposti.

VL
Avatar Ethan Hunt
Ethan Hunt
20:50 01.12.2016.

Znači ovi majstori će izgraditi klub, stadion, marketing i profit u godinu dana maksimalno. Maksimir i kamp se grade od 1991. Maminjo na Barbadosim. Jahtica i afro-latino poslastice.

VL
MU
muh
16:54 01.12.2016.

Nema zime Lukica je posljedni na spisku to je isto kop Srna u Barceloni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.