Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI ŠPANJOLAC

Lorenzo: Ne može Rossi odlučivati o vozačima Yamahe

 Jorge Lorenzo
Reuters
27.12.2009.
u 18:48

Poznato je da nema velike ljubavi između dvojice najboljih motociklista ove godine, svjetskog prvaka u Moto GP klasi Valentina Rossija i drugoplasiranog Jorgea Lorenza.

Obojica su članovi Yamahe, a tako će biti i sljedeće sezone. No, kakva će biti situacija u 2011. još je uvijek nepoznato.

Naime, Rossi (30) je nakon osvajanja sedmog naslova svjetskog prvaka u najjačoj klasi jasno poručio šefovima momčadi kako će na kraju sljedeće godine, kada mu istječe ugovor, morati odlučiti između njega i Lorenza.

U nedjelju se oglasio i mladi, 22-godišnji Španjolac, poručivši starijem kolegi da se ne miješa u ono što mu nije posao.

- Valentino ne može odlučivati o vozačima za sezonu 2011. To će biti izbor Yamahe, a nas dvojica smo samo zaposlenici u toj tvrtki - rekao je Lorenzo.

Rossi je već ranije isticao kako ima dobru ponudu Ducatija, a svako se malo njegovo ime pojavi u nagađanjima oko prelaska u Formulu 1, točnije u Ferrari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije