Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Milana

Lopez: Torres će sigurno biti korisniji od Balotellija

diego lopez
NordPhoto/PIXSELL
11.09.2014.
u 21:51

- Torres je sjajno pojačanje za nas, to je odličan potez uprave. Govorimo o igraču koji je napravio nevjerojatne stvari u karijeri, o napadaču koji ima iskustva i koji će biti važan za našu momčad

Mario Balotelli i Fernando Torres ovog su ljeta promijenili sredine, a obojica okreću novu stranicu u karijeri i moraju se dokazati u novim klubovima. Torres je iz Chelseaja otišao u Milan, a Balotelli je iz Milana otišao natrag u Englesku, ovoga puta u Liverpool. A novi vratar Milana Diego Lopez ne sumnja tko će od njih dvojice pokazati više.

- Torres je sjajno pojačanje za nas, to je odličan potez uprave. Govorimo o igraču koji je napravio nevjerojatne stvari u karijeri, o napadaču koji ima iskustva i koji će biti važan za našu momčad, rekao je Lopez pa usporedio:

- Torres će sigurno biti mnogo korisniji nama nego Balotelli Liverpoolu, zaključio je španjolski vratar.

>>Navijači se rugaju Torresu: Evo najboljih tvitova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije