Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI GODINE NAKON OI-a

London želi domaćinstvo SP u atletici 2015.

Atletika
Reuters
16.03.2010.
u 09:51

Kako izvještava BBC, London je voljan organizirati Svjetsko atletsko prvenstvo 2015. godine, tri godine nakon što će biti domaćin Olimpijskim igrama.

Dosadašnji kandidati za organizaciju SP-u "kraljice sportova" su kineski glavni grad Peking i poljski Chorzow. Međunarodna atletska organizacija (IAAF) će pobjednika i domaćina objaviti 20. studenoga ove godine.

Podsjetimo da je prošle godine Berlin bio domaćin ovom natjecanju. Najbolji atletičari i atletičarke će 2011. godine biti u južno-korejskom Daeguu, dok će 2013. godine domaćin biti Moskva.

London, niti Velika Britanija, nikada nisu organizirali ovo natjecanje, a te 2015. godine će na programu biti jubilarno petnaesto izdanje svjetskih prvenstava u atletici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije