Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJE TEK DOLAZI

Lončarić: Ovo mi je najdraži susret

Filip Lončarić
Davor Javorović/Pixsell
02.10.2009.
u 09:11

Svi su dečki bili izvrsni, a ja sam tu da bih valjda nešto i obranio. U svakom slučaju moj je europski debi uspio - nije skidao smiješak s lica Filip Lončarić.

Suparnici su se zacijelo već ljubili, dvaput su igrači Timişoare izlazili sami pred Filipa Lončarića. No, umjesto slavlja, padale su psovke, jer mladi je vratar Dinama sve obranio.

- Ovo mi je sigurno najdraža utakmica za Dinamo dosad, ali one najbolje tek će doći - samouvjeren je Lončarić koji je doista odlično branio. Jer, tko zna kamo bi krenula utakmica da je Dinamo primio gol.

- Svi su dečki bili izvrsni, a ja sam tu da bih valjda nešto i obranio. U svakom slučaju moj je europski debi uspio - nije skidao smiješak s lica Filip Lončarić.

Je li ti Butina nešto rekao, jeste li razgovarali?

- Mi stalno razgovaramo. No, za Dinamo je važno da ima dva vrhunska golmana. Butina ima veliku karijeru, bogato iskustvo i godinama je nosio Dinamo. I danas nije bolji ni lošiji golman nego što je bio.

Plavi i na njega moraju računati, kao i na Filipa Lončarića.

Ključne riječi

Komentara 4

JU
juragladni
09:25 02.10.2009.

Bravo Filipe! Sjajna utakmica. \" \'Ladan k\'o špricer\' \", a refleksi sjajni do zadnje minute. Među najzaslužnijima za visoku pobjedu.

DO
donyvegy
12:03 02.10.2009.

Uvijek ladan ko špricer, uvijek opasno tih.. Lijepim riječima o Tomi vraća sjećanje na dane kada su u Dinamu igrala \"gospoda\" . Hajdmo vjerovati da je ovo sada početak jedne lijepe dinamove priče ... Živjeli!

VK
vječni krojf
11:49 02.10.2009.

Radostan sam zbog Filipa,jer sam ostro kritizirao dovodjenje Kocha i tada sam tvrdio da je Dinamo uprpastio svoje golmane za oko 10 god.Raduje me da je sve puno prije doslo na svoje mjesto i sad moramo svi Dinamovci biti ponosni jer nam se vratio sjajn golman kojeg vec vidim i na golu reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije