Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup EHF-a

Lokosicima je Höörs već jednom donio sreću

Lokomotiva Podravka
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
13.09.2018.
u 16:25

U prvoj utakmici Šveđanke su na domaćem parketu pobijedile s četiri pogotka razlike (22:18)

Rukometašice Lokomotive u subotu (dvorana II Doma sportova u 18 sati) očekuje uzvratna utakmica prvog pretkola Kupa EHF-a protiv švedskog Höörsa.

U prvoj utakmici Šveđanke su na domaćem parketu pobijedile s četiri pogotka razlike (22:18), a lokosice su na poluvremenu imale obećavajućih minus jedan (12:11).

Zanimljivo je da su ova dva sastava prošle godine igrala u finalu Challenger kupa. U obje utakmice pobijedile su Zagrepčanke i osvojile trofej.

– Da, ali tada smo imali puno jači sastav. Danas nema Jelene Kajfeš koja je odlučila prestati igrati rukomet, a nema ni Martine Glavan koja se još oporavlja od teške ozljede. Šteta što su se dva ovako kvalitetna sastava suočila već u prvom pretkolu. Nažalost, Hrvatska dugo nije igrala Kup EHF-a pa smo u bubanj ušli kao nenositelji. Napravit ćemo sve da bismo nadoknadili minus iz Švedske – rekao je Nenad Šoštarić, trener Lokomotive.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije