Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Larissa Kalaus junakinja

Lokosice na Kanarima sačuvale plus pet i izborile polufinale Challenge cupa

Lokomotiva
Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.03.2017.
u 00:15

- Emocionalno sam totalno prazan, jedva govorim, ali ono što mi ostaje je golem ponos. Ponosan sam na svaku svoju djevojku - javio se s Kanara trener polufinalistica Nenad Šoštarić.

Rukometašice Lokomotive plasirale su se u polufinale Challenge cupa. Uspjele su Zagrepčanke u uzvratu protiv Gran Canarije sačuvati plus pet iz prve utakmice. Izgubile su sa 23:26. Junakinja je bila Larissa Kalaus koja je postigla sedam pogodaka. Ista igračica u prvom susretu postigla je čak 12 pogodaka.

- Emocionalno sam totalno prazan, jedva govorim, ali ono što mi ostaje je golem ponos. Ponosan sam na svaku svoju djevojku - javio se s Kanara trener polufinalistica Nenad Šoštarić, dodavši:

- Cure su se baš lavovski borile i na kraju zasluženo izborile polufinale. Ponosan sam što ni u jednom trenutku nisu prestale vjerovati da smo mi bolja ekipa i da mi to možemo.

Na putu finala Lokomotivu čeka nizozemski Virto/Quintus, koji je sa 35:12 i 34:29 izbacio švicarski Zug. Prva utakmica igra se u Zagrebu 8/9. travnja, a uzvrat 15/16.

- Neću curama spominjati Nizozemke do srijede. Nek’ se lijepo provesele, zaslužile su. Danas nas čeka čak 20 sati puta do kuće. Razum, Posavec i Stela Posavec priključuju se odmah reprezentaciji, a druge cure dobit će dan odmora - istaknuo je Šoštarić.

Lokomotiva je prije pet godina također igrala u polufinalu ovog kupa. Tada su ih izbacile Francuskinje, a za Lokomotivu su igrale današnje reprezentativke Krsnik, Janković, Ježić, Marić, Milanović-Litre i Bašić koje danas igraju širom Europe. U klubu je tada bila i Marina Razum, koja je i danas na vratima Lokomotive.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije