Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže viborg

Lokosice brine kako zaustaviti Damnjanović

maja kožnjak
Dalibor Urukalović/PIXSELL
26.10.2014.
u 11:00

Činjenica je da većina mojih igračica nije naviknuta na ovakav ritam igranja utakmica, kaže Smajlagić

Rukometašice zagrebačke Lokomotive danas će u dvorani II Sportskog doma (16.50 sati) igrati protiv danskog Viborga utakmicu 2. kola skupine Lige prvaka. Pobjeda nad trostrukim prvakinjama Europe bilo bi lijepo iznenađenje.

- Zaboravili smo Györ i Podravku. Danas je nova utakmica, danas je nova priča. Činjenica je da većina mojih igračica nije naviknuta na ovakav ritam igranja utakmica ali ako ćemo 60 minuta odigrati kao onih dvadeset protiv Podravke kada smo 3:8 pretvorili u 11:8 onda imamo priliku za bodove. Njihova udarna snaga je vanjska linija koju moramo zaustaviti, posebice Sanju Damnjanović - rekao je Irfan Smajlagić, trener Lokomotive.

>>Lokomotiva i dalje ima više pare, Pipe ne zna za poraz

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije