Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravno neznanje

Lokomotiva se ipak ispričala: "Pogriješili smo, ono nije odluka suda"

dinamo, lokomotiva
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.02.2014.
u 22:45

"Naime, u prilogu kojeg smo danas poslali se nalazi odgovor AZTN-a na tužbu udruge ‘Naš Hajduk’, ne odluka Visokog Upravnog Suda kako je krivo navedeno u priopćenju"

Lokomotiva je danas napravila veliki gaf kojim je pokrenula lavinu priopćenja. Dakle, prvo je Lokomotiva poslala medijima priopćenje u kojem je navedeno da je Visoki Upravni Sud odbio tužbu udruge "Naš Hajduk", koja je tvrdila da odnos Dinama i Lokomotive narušava regularnost tržišnog i sportskog natjecanja. Na to je reagirala udruga "Naš Hajduk" koja je to priopćenje proglasila lažnim, da bi se onda ponovno priopćenjem oglasila Lokomotiva koja se ispričala zbog gafa.

"Ovim putem se ispričavamo svim predstavnicima medija.

Naime, u prilogu kojeg smo danas poslali se nalazi odgovor AZTN-a na tužbu udruge ‘Naš Hajduk’, ne odluka Visokog Upravnog Suda kako je krivo navedeno u priopćenju kojeg smo danas poslali.

NK Lokomotiva funkcionira u skladu sa svim zakonskim propisima Republike Hrvatske, propisima UEFA-e i FIFA-e, prošla je kompletan process licenciranja HNS-a i UEFA-e kao nadležne europske nogometne institucije", stoji u ispravku NK Lokomotive.

>>'Lokomotiva laže, ili je njihovo neznanje epskih razmjera! Presuda nije donesena'

>>Žalba odbijena, odnos Dinama i Lokomotive ne narušava tržišno natjecanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije