Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POTRAŽNJA

Lokomotiva objavila važne informacije: Ulaznica je još malo. Evo kako i kada možete do njih

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
06.12.2023.
u 22:31

Hajduk će u posljednje dvije utakmice prije zimske stanke igrati u Zagrebu. Najprije se susreću sa Lokomotivom, a zatim će prvi dio sezone biti okrunjen najvećim derbijem hrvatskog nogometa na Maksimiru, 17. prosinca

Lokomotiva i Hajduk se susreću u 18. kolu HNL-a. Zagrebački klub ugostit će trenutačno vodeću momčad hrvatskog prvenstva na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u petak, 8. prosinca, a susret je na rasporedu od 17.30 sati.

Ulaznice su puštene u prodaju u srijedu, a obzirom da nije omogućena online kupovina, pred blagajnama na stadionu stvorili su se redovi navijača koji su se protezali duž ulice.

GALERIJA Hajduk svladao Goricu i osigurao naslov jesenskog prvaka HNL-a

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Također, povodom utakmice za koju je interes očito izrazito velik, Lokomotiva je objavila nove informacije u vezi prodaje ulaznica. "Sav kontingent ulaznica za tribinu istok je rasprodan. Za tribinu zapad je u prodaji ostalo još 600 ulaznica. Podsjećamo, preostale ulaznice možete kupiti isključivo na blagajni Stadiona u Kranjčevićevoj ulici", navode iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

Blagajne će u četvrtak biti otvorene od 14.00 do 18.00 sati, a u petak od 14.30 sati. "Molimo sve navijače da zbog velikog interesa za ovu utakmicu na vrijeme kupe svoju ulaznicu", stoji u obavijesti.

Lokomotiva se trenutno nalazi na šestome mjestu ljestvice sa 17 bodova. Hajduk je prvi na ljestvici i osigurao je naslov jesenskog prvaka HNL-a. "Bijeli" trenutno imaju sedam bodova više od Rijeke i devet bodova više od Dinama, s kojim se susreće 17. prosinca, u posljednjoj utakmici prije zimske stanke.

VIDEO Neviđena pomama za kartama! Navijači u golemom redu čekali na karte za utakmicu Hajduk-Lokomotiva

Komentara 1

AN
AnimaTor
07:53 07.12.2023.

Trebali su navijači Dinama kupiti sve karte.I dati navijanjem potpotu Lokomotivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije