Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Lokomotiva nadjačala Slaven i krenula u lov na Ligu prvaka

Lokomotiva - Slaven
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
03.03.2020.
u 19:10

Lokomotiva je s 43 boda preskočila Rijeku (41) na trećem mjestu, dok je koprivnički sastav ostao sedmi s 23 boda

U prvom susretu 25. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive pobijedili Slaven Belupo s 3-0 (0-0) i došli na treće mjesto.

Prvo poluvrijeme proteklo je bez golova, ali u znaku velikih obrana oba vratara - domaćeg Grbića i gostujućeg Ježine. Lokomotiva je povela u 59. minuti kada je ubačaj s desne strane na desetak metara dočekao Albanac Myrto Uzuni koji je prizemnim udarcem pogodio desnu stranu vrata.

Lokomotiva - Slaven
1/3

Samo tri minute kasnije brzu i preciznu akciju Lokomotive okončao je autogolom branič Slavena Venezuelanac Suarez Jeffren. U zadnjim trenucima susreta Mikulić je igrao rukom, a iz penala je Mario Budimir pogodio za konačnih 3-0. 

Lokomotiva je s 43 boda preskočila Rijeku (41) na trećem mjestu, dok je koprivnički sastav ostao sedmi s 23 boda.    

Dvoboj se igrao na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudio je Pejin. 

Strijelci: 1-0 Uzuni (59), 2-0 Jeffren (62ag), 3-0 Budimir (90+3pen)

Ključne riječi

Komentara 1

CA
CALL
19:27 03.03.2020.

Ajmo Loksa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije