Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL
Povratak na članak

Lokomotiva na Dinamov pogon, Kramarić zabio dva i asistirao

Na proljetnom startu u praznome Maksimiru (samo 250 gledatelja) nogometaši Lokomotive posve su nadigrali Zadar i zasluženo osvojili tri boda pobijedivši sa 3:0 (1:0) pogocima jesenskih dinamovaca Šituma i Kramarića (2)

Komentari 8

AB
abaso
19:27 24.02.2012.

ko zna hoće li sevkin mali aca voliti više spanać ili špinat.....???

VL
XY
xyxyxy
19:42 24.02.2012.

Da je Dinamo na početku sezone dao Lokomotivi Kramarića i Šituma, izborili bi oni i Europu...Možda su ti igrači nedovoljno iskusni ili dobri za Dinamo, ali i dalje puno bolji od igrača ostalih klubova.

VL
OB
-obrisani-
22:00 24.02.2012.

bravo kramaricu i situme bolje vam je igrati nego sjediti na klupi dinama

VL
NO
Novinar
21:55 24.02.2012.

Ja sam pratio Hnl, ali sada više ne zato što nikada ne znam koja je utakmica namještena, a i recimo RIjeka je ove godine 6 bodova osvojila zato što protivnički klub nije izašo na teren. (Varteks, Šibenik). Pa to nije regularno!

VL
BU
budisvoj
23:56 24.02.2012.

1HNL-for sale

VL
Avatar aherts_
aherts_
09:48 25.02.2012.

Na šta je spala jedna HNL? Od jedne vrlo dobre lige(mislim 13.po renkingu) došlo se do dna,niže ne ide. Liga nam je gora i od korumpirane srpske,utakmice gleda po 500 ljudi,na otvaranje prvenstva u Maksimir dođe 250 ljudi(užas),upitno je prvenstvo,klubovi su u dugovima,hrt se odrekao prijenosa,hns se pravi i gluh i slijep i vlada poput diktatora iz Sj.Koreje(možda i gore),čak su i kult reprezentacije uspjeli poljuljati(što je bilo nemoguće!). Jedino Mamiću \"dobro\" ide,plati kojeg novinara,a ovaj se raspiše o njegovom \"rasnom\" igraču pišući bajke i hvalospjeve.Međutim,kriza je i njegov posao uništila,ove sezone ništa nije prodao,te tako nije mogao preraspodijeliti svoj novac(možeš misliti njegov!) u ostatak lige(npr.proda dvojicu dinamovaca van,a za pola tih novaca pokupuje 20 nekih anonimusa iz ostatka lige i iz raznih klubo90% njih ne odigra niti utakmice za Dinamo,ali zato se novac ulije i u Interovu,Osijekovu,Istrinu,Te u blagajne Šibenika,Karlovca,Varteksa........). Potrebno je krenuti sve iz početka,čak i temelje srušiti i uništiti.

VL
BJ
BBB Jarun
12:31 25.02.2012.

Mada ja nisam pobornik regionalne lige, cini mi se da smo sve blize njoj. Za nekih par godina taj projekat ce zazivjeti, tako da ce se cijeli hnl amaterizirati osim par klubova. Regionalna liga postoji u svim sportovima, pa tako ce i u nogometu. Mislim da to nece nista dobroga donjeti za hrvatski nogomet, i s njom ce profitirati par klubova. Dok ce ostali nestati s scene!

VL
OB
-obrisani-
12:54 25.02.2012.

ž################################ Parovi postavljeni, POSJETITE: vaha-bet-tips.blogspot.c om (spojite razmake) ################################

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.