Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZACIJSKI PROPUSTI

Disciplinska komisija zbog navijača kaznila i klub bez navijača - Lokomotivu!

BBB
Igor Kralj/PIXSELL
23.04.2015.
u 12:10

Iako je poznato kako lokosi nemaju navijače, oni su kažnjeni kao organizator dvoboja u Kranjčevićevoj protiv Dinama, gdje su navijači plavih upalili sedam baklji, a tri su ubacili i u teren

U 29. kolu Prve HNL četiri su kluba kažnjena zbog navijača. Uz 'redovne osumnjičenike', Dinamo i Hajduk, kazne Krešimira Vlajčevića dobili su i Osijek te - Lokomotiva.

Naime, iako je poznato kako lokosi nemaju navijače, oni su kažnjeni kao organizator dvoboja u Kranjčevićevoj protiv Dinama, gdje su navijači plavih upalili sedam baklji, a tri su ubacili i u teren, prema evidenciji HNS-a.

Lokomotiva je tako kažnjena s pet tisuća kuna kao organizatori, a Dinamo zbog odgovornosti za svoje navijače s dvostruko većih deset tisuća. Zbog pirotehnike vlastitih navijača kazne su u 29. kolu zaradili i Hajduk te Osijek, i jedni i drugi kažnjeni su s minimalnih pet tisuća kuna.

Što se tiče discipline igrača, u prošlom je kolu isključen samo Želimir Terkeš iz Zadra zbog dva žuta kartona. Za to je dobio minimalnu kaznu - jednu utakmicu suspenzije i tri tisuće kuna.

>> Goran Vučević više nije trener Hajduka!

Komentara 6

DI
dinamojavolim1
12:46 23.04.2015.

a s koliko su kaznjeni ti "navijaci" koji su bacali baklje??

PE
pessimus
15:32 23.04.2015.

ne bez navijača nego bez gledatelja. gledatelj nije nužno i navijač.

TM
Tim_Minchin
12:48 23.04.2015.

kako klub bez navijaca? pa to je paradoks... nogomet se igra radi navijaca, bez navijaca ne moze biti nogometa... hmm... zanimljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije