Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiva pobjeda

Lokomotiva doživjela treći poraz zaredom, Zadar slavio na Maksimiru

Lokomotiva - Zadar
Goran Stanzl/PIXSELL
09.03.2014.
u 17:26

"Lokosi" su igrali bez klasičnog zadnjeg veznog(!?) i to su Zadrani znali iskoristiti i nanijeti Zagrepčanima treći uzastopni poraz

Golema su tri boda u borbi za ostanak osvojili nogometaši Zadra, svladavši Lokomotivu u Maksimiru 3:1 (3:0)! Sve je bilo jasno nakon prvih 45 minuta, kad su gosti posve zasluženo poveli 3:0, što je bio plod izvrsno organizirane i disciplinirane defanzivne igre te hitrog prebacivanja u silno opasne i konkretne protunapade.

"Lokosi" su igrali bez klasičnog zadnjeg veznog(!?) i to su Zadrani znali iskoristiti i nanijeti Zagrepčanima treći uzastopni poraz. Kad je u nastavku u igru ušao Chago, "lokosi" su djelovali ozbiljnije, smanjili su vodstvo gostiju, imali su i još nekoliko prilika, ali za rezultatski je preokret bila neophodna dobra realizacija. Koje u nedjelju ipak nije bilo...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
08:18 10.03.2014.

Na tom su paru dobro obavješteni kladičari sjajno zaradili.

BA
baniček
17:55 09.03.2014.

.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije