Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štimac s tri napadača

Lokomotiva bez jedanaest igrača, Perković čuva Delača

'SPORT- 18.09.09., Cakovec, Hrvatska-  NK Medjimurje-Inter, 8. kolo 1. HNL. Matej Delac, vratar NK Intera mislima je vec na Stanford Bridgeu u Chelsea. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
07.11.2009.
u 12:01

Mladi Interov vratar Matej Delač ovog je tjedna počeo trenirati, no trener Perković priliku će mu dati u dva posljednja kola.

Zagrebov trener Igor Štimac najavio je da će u Gradskom vrtu Osijeku suprotstaviti formaciju s tri napadača. No, istodobno najavljuje i gusti blok. Zagrebov trener još čeka prvu gostujuću prvenstvenu pobjedu.

Roy Ferenčina, trener Lokomotive, za gostovanje kod Slavena Belupa ne može računati na čak 11 igrača. A Interov trener Borimir Perković uoči sraza s Rijekom kaže:

– Bit će teško jer u obrani zbog žutih kartona neće biti Budimira, a u veznom redu nema ozlijeđenog Grgurovića i Šarića koji je isključen na kup-utakmici u Osijeku.

Na vratima neće biti ni Mateja Delača.

– Teoretski bi mogao braniti, no nema potrebe. Bolje je da se još bolje pripremi za posljednja dva kola ovog dijela prvenstva – istaknuo je Perković. (žj/VLM, dm)

Zagreb: Skender - Celjak, Oršulić, Jefthon, Špičić - Šovšić, Jugović, Parlov, Pejić - Vugrinec, Kresinger.

Lokomotiva: Kelava - Vrsaljko, Herceg, Cerovec, Musa - Vila, Sopić, Maleš, Havojić - Bule, Jelić. (žj/VLM, dm)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije