Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJU

Loeb i Sordo i dogodine u Citroënu

Sebastien Loeb
AFP
03.10.2009.
u 17:03

Oliver Quesnel, direktor Citroënove momčadi koja se natječe u Svjetskom prvenstvu u reliju, potvrdio je da će i sljedeće sezone njegovi vozači biti Sebastien Loeb i Dani Sordo.

Quesnel je odbio potvrditi jesu li dvojica vozača već potpisala nove ugovore, ali nije ostavio nikakvu dvojbu oko Citroënove postave za iduću sezonu.

- Sve što mogu reći je da će Dani i Sebastien voziti za Citroën sljedeće sezone. To je službeno. Sve smo dogovorili - izjavio je Quesnel.

Ova se vijest pojavila usred nagađanja kako će peterostruki svjetski prvak Loeb debitirati u Formuli 1 u bolidu Tora Rossa na Velikoj nagradi Abu Dhabija.

Quesnel je rekao kako nema ništa protiv da se to i dogodi, ali trajni Loebov prijelaz u Formulu 1 očito nije u igri budući da će se sljedeće godine najmanje šest utrka u svjetskim prvenstvima u Formuli 1 i reliju održati isti vikend.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije