Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiva

Ljutiti Antolić: Nisam pljunuo Yankepa

'28.08.2010., Zapresic - Nogometna utakmica 6. kola 1. HNL izmedju NK Inter Zapresic - NK Lokomotiva igrala se po jakoj kisi. Domagoj Antolic i Armand Dubois Yankep.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
30.08.2010.
u 08:57

- Kovačića kao da je grom pogodio u glavu pa je bio izgubljen u vremenu i prostoru, rekao je trener lokosa Roy Ferenčina.

Čak tri crvena kartona dobili su nogometaši Lokomotive na utakmici s Interom, trener Roy Ferenčina bio je ogorčen suđenjem Draženka Kovačića:

– Čovjeka poznajem 10-15 godina, znam ga kao dobrog i poštenog suca, ali u Zaprešiću je bio posve izgubljen. Nikad nisam vidio da je sudio tako loše, nije imao isti kriterij, epilog toga bila su i tri naša crvena kartona, iako je prema tom kriteriju i domaćinu mogao pokazati još koji crveni – veli Ferenčina, koji je također morao napustiti klupu zbog prigovora sucu.

– Dosad nisam vidio da je jedna momčad već u prvom poluvremenu dobila tri crvena kartona! Na žalost, Kovačić nas je unakazio i otvorio vrata Interu do pobjede. Ništa ne zamjeram domaćinu, ali Kovačić im je olakšao posao.

Ferenčina smatra da je, prema kriteriju zbog kojeg je igru napustio Maleš, Yankep također trebao biti isključen.

– I još je u nastavku dosudio 11-erac, pa ga je poništio i dosudio zaleđe!

Zašto je isključen Domagoj Antolić?

– Opsovao je Yankepa nakon što je Interov igrač brutalno 'ušao' u njega. Eh, takvih situacija na svakoj utakmici ima milijun, sucu nije rekao ni jednu riječ – govori Ferenčina.

A Antolić je potvrdio Ferenčinine riječi:

– U afektu sam opsovao Yankepa, nisam ga pljunuo niti rasistički vrijeđao. Jednostavno, bila je to psovka kakvih se izgovori stotinjak na utakmici u žaru igre – kaže Antolić.

Komentara 3

Avatar Pak
Pak
12:59 30.08.2010.

Ljudi, to je nesporazum. Ja nisam pljunuo Yankepa, već sam mu rekao da je pljunuti Chago.

VE
Velikogoričan56
23:33 30.08.2010.

A jbg, Ako mu je i rekao nesto onako..., malo nezgodno, nije zato trebao sudac iskljuciti tri igraca Lokomotive

OB
-obrisani-
07:31 31.08.2010.

Ljutiti Antolić: Nisam pljunuo Yankepa nego sam samo izrekao par onih tradicionalno zapadno balkanskih hrvatskih riječi koje mi uzrujane prave hrvatine znamo upotrebiti kada su u pitanju crnci, Srbi ili Slovenci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije