Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
phnl 12. kolo

Ljupko slavi, Katalinić nije zaustavio Lončarevića

\'21.08.2010., Vinkovci - Nogometna utakmica 5. kola 1. HNL izmedju NK Cibalia i RNK Split. Romano Obilinovic.  Photo: Krunoslav Petric/PIXSELL\'
Krunoslav Petric/PIXSELL
23.10.2010.
u 19:51

Čejvanović je prvi “pocrvenjeli” igrač Karlovca otkako taj klub igra u PHNL-u.

Ljupko Petrović ostvario je prvu pobjedu na Lokomotivinoj klupi! Lokosi su s 2:1 svladali Karlovac, a taj će susret ostati upisan kao prvi u kojem je neki igrač Karlovca isključen otkako se Karlovčani natječu u Prvoj HNL!

U 12. minuti direktno isključenje zaradio je Čejvanović. U 54. minuti Lokose je u vodstvo doveo Sopić, Bule podebljao u 85., a u minutama nadoknade Pamićeva je momčadi uspjeli smanjiti.

Uz puno uzbuđenja u Parku mladeži na kraju je dvoboj između Splita i Intera završio s 1:1 (1:0). 

Dva isključenja u Splitu

Premda je dobar dio utakmice (od 8. do 66. minute) igrao s igračem više Inter je u tom periodu gubio s 1:0. Nakon što šest utakmica nije primio pogodak Santinijevu mrežu zatresao je Velimir Vidić u 26. minuti. Korner je izveo Obilinović, a iskusni stoper u skoku je bio najviši i pogodio glavom.

Već u 8. minuti činilo se da će to biti utakmica koja će otići u Interovom smjeru. Naime, nakon jednog grubog prekršaja nad Gulićem isključen je Splitov napadač Bojan Golubović. No, iskusni starteg Splita Ivan Katalinić, umjesto da se zbog igrača manje povuče, naredio je napade, pa je njegova momčad do odlaska na odmor bila bolja i konkretnija. Posebno je prijetio raspoloženi Obilinović, on i Bučan u nekoliko navrata ispremiješali su obranu Intera. Split je bio konkretniji, imao je i Inter svoje prigode... U 66. minuti činilo se da kola za Inter odoše u nizbrdo. Herceg je grubo faulirao Obilinovića, a sudac Šime Bugarije po drugi put se latio crvenog kartona i isključio Interovog igrača. Ipak, u 76. minuti Matko je poravnao, proigrao ga je Yankep.

Izgleda da je Interu trebao isti broj igrača na travnjaku da bi postigao gol. Ni Split, vrlo snažan domaćin, nije uspio prekinuti uspješan Interov niz. Momčad Ilije Lončarevića u posljednjim sedam kola osvojila je 17 bodova.

Rijeka je doživila bolan poraz na gostovajnu u Gradskom vrtu. Domaćini su slavili s visokih 5:1, a pet pogodaka je postiglo pet različitih igrača!

Golijada Osječana

Golijadu je započeo Miličevića u 7. minuti, a Gračanova momčad smanjila je preko Štroka u 23. minuti. U 28. vodstvo Osječana podebljava Smoje, a u 39. Nikšić zaključuje prvo poluvrijeme za 3:1.

Sorza je bio strijelac u 62., a konačan rezultat postavio je Škorić u posljednjim sekundama utakmice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije