Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK ZAGREB

Ljubojević pojačao pjesnike, na probi i Brazilac Lucas

Goran Ljubojević
VL arhiva
09.01.2010.
u 18:57

Goran Ljubojević novi je igrač Zagreba! Bivši dinamovac potpisao je ugovor s pjesnicima do ljeta 2011. godine.

Protekla tri mjeseca Ljubojević je trenirao s igračima Osijeka.

Na provjeru u Veslačku ulicu iz Cruzeira dolazi brazilski stoper Lucas, koji će, zadovolji li, na toj poziciji zamijeniti Jefhtona. A Jefthon će biti preseljen na svoju prirodnu poziciju defenzivnog veznog igrača.

Komentara 4

MI
milton
19:49 09.01.2010.

Štimac, spasitelj hrvatskog nogometa. Pa on bi i svog oca prodao za osobni interes. Zato gospon Mamić kapa do poda, i da ih je srećom, više u Hrvatskoj

BO
Bokka
21:24 09.01.2010.

Ajde stimac sada ti je prilika da s Ljubojevicem nesto napravis.

XY
xyxyxy
19:10 09.01.2010.

Bravo Štimče! Liga 16 je uvedena kao poticaj razvoju mladih igrača, naših igrača, a prvi potezi su mu dovođenja stranaca. Novi korak u propast lige. Ako su pretposljednjem klubu potrebni igrači s drugog kraja svijeta, onda nema budućnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije