Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANA STOŽICE

Ljubljani pripala velika čast, bit će domaćin finala Lige prvaka!

Uzvratna utakmica četvrtfinala CEV Kupa, HAOK Mladost - LKS Commerceone Lodz
Matija Habljak/PIXSELL
30.03.2022.
u 14:31

Kod odbojkašica jedan je finalist već poznat, to je talijanski Conegliano, a suparnik u finalu bit će bolji iz turskog obračuna Vakifbanka i Fenerbahcea.

Europska odbojkaška konfederacija (CEV) objavila je kako će se finala ovosezonske Lige prvaka kako za odbojkašice tako i za odbojkaše odigrati 22. svibnja u Ljubljani u dvorani Stožice.

U obje konkurencije natjecanje je stiglo do polufinala. Kod odbojkaša su prvi polufinalni dvoboji, u kojima se sastaju po dva poljska, odnosno talijanska kluba, Jastrzebski Wegel i Kedzierzyn-Kozle, odnosno Perugia i Trentino, na programu kasnije večeras, a uzvrati 7. travnja.

Kod odbojkašica jedan je finalist već poznat, to je talijanski Conegliano, a suparnik u finalu bit će bolji iz turskog obračuna Vakifbanka i Fenerbahcea koji će prvu utakmicu igrati u četvrtak dok je uzvrat na programu 6. travnja.

Dvorana Stožice kapaciteta 12.500 mjesta otvorena je 2010. godine te je bila domaćin završnice EuroBasketa za košarkaše 2013.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije