Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDUĆI VATRENI PRELOMIO

Ljubičić telefonom javio Rangnicku: Odabrao sam Hrvatsku!

Mislav Oršić zabio je prvi gol u Ligi prvaka u sezoni 2022./2023.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
08.11.2022.
u 18:33

Austrijski nogometni savez to je i potvrdio. Ljubičić je Hrvatskom nogometnom savezu postao interesantan nakon što je proteklog ljeta stigao u Dinamo, gdje se istaknuo dobrim predstavama.

Na novom popisu austrijske reprezentacije nema dinamovca Roberta Ljubičića. Izbornik Ralf Rangnick nije ga uvrstio za susrete protiv Italije i Andore.

Zadnjih mjesec dana nagađalo se hoće li 23-godišnjak odabrati Hrvatsku ili Austriju, a tamošnji list Kronen Zeitung objavio je kako više nema dvojbi.

- Nedavno je demantirano, ali sada je i službeno: Robert Ljubičić će igrati za Hrvatsku, domovinu svojih roditelja, a ne za Austriju! ÖFB (Austrijski nogometni savez) je to i potvrdio. Nogometaš Dinama je telefonom javio Rangnicku da svoju budućnost vidi u dresu svjetskih doprvaka. Ove sezone impresionirao je u Ligi prvaka na poziciji lijevog beka, upravo na poziciji na kojoj Rangnick traži novog igrača - javili su.

Ljubičić je Hrvatskom nogometnom savezu postao interesantan nakon što je proteklog ljeta stigao u Dinamo, gdje se istaknuo dobrim predstavama. S maksimirskim klubom ugovor ima do lipnja 2027.

>> Pogledajte slavlje navijača Dinama nakon velike pobjede protiv Chelseaja

Komentara 5

WU
wushusenior
20:14 08.11.2022.

Pa on i nije lijevi bek. On je vezni, i to dobar zadnji vezni. U ovom trenutku nije za prvih 11 repke, ali bit će. Ali lijevi bek nije.

DU
Deleted user
07:56 09.11.2022.

Izgleda da se prevario,za igrati kod vatrenih nema šanse zasad,a i u Dinamu mu visi.Puno su bolje izgledali plavi sa Bočkajem na "njegovoj"strani kao bekom,a u vezi nije još ni u Dinamu dobio neku minutažu.

DU
Deleted user
19:55 08.11.2022.

Odlicno ali na lijevog beka imamo Sosu, Barisica i Gvardiola. Koga ce on maknuti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije