Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u Kupresu
Povratak na članak

Ljubičić s priprema otišao u Ukrajinu, na redu je vratar Subašić

Balakov je odmah pozvao juniora Mića, a Hajdukov vratar će najvjerojatnije u Tursku

Komentari 2

JA
JackRussell
10:00 27.06.2011.

\"Ljubičić će sa zastupnikom Damirom Štimcem prema Ukrajini. Slijede pregovori...\" - čekaj malo, pa Igor i njegov braco Damir Štimac kunuli se nedavno na Boga i Isusa da Damir nije menadžer, kada su govorili o sukobima interesa Mamića i njegovogg sina koji vodi menadžersku agenciju, kunuli se na cijeli svemir braća Štico, a gle čuda \"zastupni Damir\" s igračem putuje u Ukrajinu na pregovore...ili to znači, da ako Štico kaže \"zastupnik\" umjesto \"menadžer\" onda vrijedi druga pravila? Presmiješno...

VL
VB
van basten
10:38 27.06.2011.

Štimac uopce nije tvrdio da Damir nije menađer....izmisljas pricu.... Damir Štimac ističe da njegov brat Igor nije član ni jednog izvršnog tijela nekog športskog dioničkog društva (Hajduk, op.a.), a niti udruge građana (Dinamo, op.a.), pa samim time nije u istojj situaciji kao Zdravko Mamić, koji je izvršni dopredsjednik Dinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.