Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP MONTE CARLO

Ljubičić ispao i u parovima

Ivan Ljubičić
AFP
15.04.2010.
u 19:55

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić u jednom je danu dva puta poražen na ATP turniru u Monte Carlu. Nakon poraza od Davida Ferrera u pojedinačnom dijelu turnira (6:0, 7:6), ispao je i u igri parova.

Šesti nositelji, Poljak Kubot i Austrijanac Marach, pobijedili su Ljubičića i njegova partnera Španjolca Nicolasa Almagra sa 6:4, 6:7(4), 10:4.  Ljubičić i Almagro osvojili su samo jedan poen manje u meču (75-74), a imali su i više prilika za break od suparnika (13-7). No, ta im statistika nije pomogla u konačnici.

Od 13 prilika za break realizirali su samo jednu i to početkom drugog seta, makar su nakon toga izgubili prednost zbog čega su morali igrati tie-break. U njemu su dominirali, dobili taj dio igre sa 7:4, ali su ostali bez snage u trećem setu, super tie-breaku, gdje su uhvatili samo četiri poena.

Poznat je i posljednji četvrtfinalist u pojedinačnom dijelu turnira. Prvi nositelj Novak Đoković pobijedio je sa 6:4, 6:4 Švicarca Stanislasa Wawrinku u reprizi prošlogodišnjeg polufinala.

Nakon 4:4 u prvom setu Đoković je odjurio na mirnih 6:4, 4:1, uz dva breaka u drugom setu. No, Švicarac je jedan break nadoknadio, a kod 5:4 je imao još jednu break-loptu kojom je mogao potpuno zakomplicirati meč. Takvo što se ipak nije dogodilo.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Davida Nalbandiana.

 

ATP Monte Carlo, 3. kolo:

Đoković (1) - Wawrinka (13) 6:4, 6:4

Nalbandian - Robredo (12) 6:3, 6:4

Montanes - Čilić (4) 6:4, 6:4

Verdasco (6) - Berdych (10) 5:7, 6:3, 6:2

Ferrer (11) - Ljubičić (8) 6:0, 7:6(4)

Kohlschreiber - Petzschner 6:3, 6:4

Ferrero (9) - Tsonga (5)

Nadal (2) - Berrer 6:, 6:1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije