Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVARANJE SEZONE

Ljiljana Mišlov Brkić i Ivan Dračar pobjednici splitskog maratona

Pobjednik 21. Split maratona Ivan Dračar
/PIXSELL
26.09.2021.
u 16:12

Start maratona, štafetnog maratona i polumaratona bio je na splitskoj Rivi, a start je dao gradonačelnik grada Splita Ivica Puljak.

Ljiljana Mišlov Brkić i Ivan Dračar pobjednici 21. izdanja splitskog maratona na kojem je na svim utrkama nastupilo ukupno oko 1000 trkača iz 45 zemalja.

Mišlov Brkić je pobijedila s rezultatom 3:18:22. Druga je bila Marijana Katić (3:22:57), a treća Marija Vrajič (3:27:31).

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Ivan Dračar s rezultatom 2:37:01, drugi je bio Ante Živkovič (2:50:52), dok je treće mjesto osvojio Francuz Lucas Gourg (2:52:33).

U polumaratonu slavili su hrvatska atletičarka Tea Faber (1:23:08) i srpski atletičar Milan Mitrovič (1:13:08)

Start maratona, štafetnog maratona i polumaratona bio je na splitskoj Rivi, a start je dao gradonačelnik grada Splita Ivica Puljak.

Tradicionalno, osim nagrada i medalja najbržima dodijeljene su i medalje "Boli me Pipi" za prvu i prvog odozada, od sponzora Split maratona PIPI. Nagrade su dobili Badanjak Davor iz Hrvatske i Franklin Michaele iz SAD-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije