Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Koprivnici

Ljepoticu Slavena i Lokomotive s tribina gledala i braća Mamić

slaven lokomotiva
Marijan Sušenj/Pixsell
24.08.2012.
u 22:05

Koprivnička je momčad pobijedila goste iz Zagreba 3:2, preokrenuvši vodstvo Ivkovićeve momčad od 2:0.

Pozicija na ljestvici opravdala je epitet derbija kola. Slaven Belupo na kraju je ipak uspio pobijediti Lokoomotivu, završilo je minimalnih 3:2. Domaćini su opasno \"visjeli\", možda ih je omelo to što je pao električni napon i na 10-ak minuta ugasili su se reflektori. Već u 4. minuti Ivkovićeva momčad pokazala je da nije došla na izlet u Koprivnicu. Brozović je dodao do Kramarića koji je kao od šale prebacio istrčalog Rodića. Samo 13 minuta kasnije Boras je povisio na velikih 0:2, a taj pogodak ne ide na čast Batarelu koji je mogao, ali nije, na vrijeme izbacio loptu u \"kuruzu\". Domaćin je jalovo napadao, ali semafor nije mijenjao rezultat. Sve do 29. minute kada je iskusni Vugrinec maestralno iskoristio ubačaj iz slobodnjaka kapetana Marasa. Minutu kasnije farmaceuti su se vratili u igru.

Strijelac je bio Batarelo. Domaći navijači dosta su se žalili na suđenje, neki su prizivali i braću Mamić koji su sjedili na tribinama, ali napadačka igra farmaceuta na kraju se i isplatila. Borbena gostujuća momčad, koja je također imala nekih svojih (polu)prilika, ipak nije izdržala navalu dečkiju u plavom dresu jer je Gregurina udarcem iz daljine u samoj završnici utakmice donio sva tri boda svojoj družini.

Rijek pak nastavlja s očajnim igrama u novoj sezoni. Nakon šest kola na kontu imaju mršavih šest bodova, a za to je zaslužan i zaprešićki Inter koji ih je pobijedio u ovom šestom kolu 2:0. Oba pogotka postigao je Tomislav Šarić (79. i 89. minuta), i to oba nakon dosuđenih kaznenih udaraca za Inter.

Komentara 2

DI
dixie
09:02 25.08.2012.

Buuuu...privarilo...ukralo...otelo...namišćeno... A, jeba te...nije Ajduk igra??? Eeeeee! Skužajte judi, falia san članak. Adio

SE
serđo
09:36 25.08.2012.

:-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije