Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav kiks

Liverpoolovi navijači pola sata prije utakmice shvatili da su u pogrešnom gradu

Liverpoolovi navijači
Foto: PA/Pixsell
24.10.2019.
u 12:31

''Ako netko poznaje ovu dvojicu ili ima njihov kontakt, recite im da su pozvani na našu utakmicu protiv Wolfsburga'', piše na Twitteru nogometnog kluba Gent

Dvojica Liverpoolovih navijača neugodno su se iznenadila kada su pola sata prije utakmice doznala da su u pogrešnom gradu.

U 3. kolu Lige prvaka Liverpool je igrao protiv Genka i pobijedio s 4:1, a fanovi Redsa završili su u 150 kilometara udaljenijem Gentu. To su shvatili pola sata prije početka utakmice.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Liverpoolovi navijači
1/17

Kada se pročulo da su navijači otišli u pogrešni grad, iz Genta su im ponudili ulaznice za njihovu utakmicu.

Naime, Gent danas u dvoboju Europske lige kod kuće igra protiv Wolfsburga.

''Ako netko poznaje ovu dvojicu ili ima njihov kontakt, recite im da su pozvani na našu utakmicu protiv Wolfsburga'', piše na Twitteru nogometnog kluba Gent.

Navijači Redsa platili su po 150 eura kartu za vlak i 70 eura ulaznicu za utakmicu, a na kraju su dvoboj svog omiljenog kluba s Genkom gledali u irskom pubu The Celtic Towers!

>> Pogledajte razgovor s Brunom Petkovićem na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 2

GI
Gips
22:53 24.10.2019.

Pravi Englezi, direktni potomci kralja Eadmunda Veličanstvenog

DH
dalibor.hren
13:43 24.10.2019.

Za tupave Engleze nikakvo čudo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije