Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Liverpool želi Tottenhamu za Ćorluku platiti 15 milijuna funti

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar (left) shares a joke with team-mate Vedran Corluka (right) Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
12.01.2011.
u 21:24

Harry Redknapp, menadžer Tottenhama cijelu jeseni nije koristio usluge Vedrana Ćorluke (na fotografiji s Kranjčarom kojeg Redknapp također više ne želi).

Na njegovo mjesto želi dovesti iskusnog Phila Nevilla koji igra za Everton.

Posljednjiih dana sve sve češće spominje mogućnost da Liverpool koji se nalazi u rezultatskoj krizi želi na Anfield dovesti hrvatskog reprezentativca. Spominje se iznos od 15 milijuna funti na ime odštete, a Redsi ga žele odmah.

Komentara 5

IV
ivaan
21:38 12.01.2011.

Meni bi bilo drago da je tako, ali to je glupost, jer kad je zadnji put liverpul dao toliku lovu!?

BE
belizar
09:56 13.01.2011.

ovaj redknap je teža budala....riješava se igrača od 24 godine, za igrača od 33 godine! uz to, čorluka je za nevilla izmislio nogomet....čarli ima tehniku veznog igrača! koji debil. isto tako...hebeš trenera koji ne zna naći poziciju u momčadi kranjčaru-kojii igra u životnoj formi i u najboljim je godinama za sportaša (od 25-30, a on ima 26)!

DO
DonkeyHot
11:13 13.01.2011.

\"Spominje se iznos od 15 milijuna funti ...\" Pa to je 15 puta više od vrijednosti cijele slovenske repke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije