Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI TRANSFERI

Liverpool želi Lovrena, naš branič zainteresiran?

Dejan Lovren (1)
Igor Kralj/Pixsell
03.05.2012.
u 18:53

Za Lovrena je navodno zainteresiran čitav niz premijerligaških klubova, no zasad se ne zna o kojima je riječ

Prema pisanju portala Footballgossip, za Dejana Lovrena zainteresiran je Liverpool. Naš 22-godišnji branič ima ugovor s Lyonom do 2016. godine, a tamo je prešao u siječnju 2010. iz Dinama u transferu vrijednom deset milijuna eura. Dosad je odigrao 54 utakmice i uživa veliko povjerenje trenera Remija Gardea.

Primijetili su to mnogi europski velikani poput Rome i Milana, a sada se pojavila priča i o interesu Liverpoola. Navodno se predsjedniku kluba Jean-Michel Aulasu ne žuri s prodajom, dok je Lovren otvoren za ponude.

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fisherman
21:52 03.05.2012.

Vjerujem da je otvoren-i to bar cetri prsta

KJ
kjamar
22:38 03.05.2012.

Veliki Dinamo i u kategorijama pocetnici i mladji pioniri dovodi na turnire posudjene igrace iz BiH Srbije ,Adriatic ,ne bi li ostavili dojam kako oni osvajaju turnire ali ni to im ne pomaze. Djca Hajduka 2001 i 1999 osvojika Makarski medjunarodni turnir .Sudac dosudi faul za Hajduk a trener Dinama isp*********ra sudca i dolazi do prekida utakmice ,pametni trener Hajduka 2001 godista skupi djecu Hajduka i tek nakon dogovora utakmica se nastavlja da bi Hajduk dobio na penale ali zasluzeno kao bolja ekipa na terenu kroz cijelu utakmicu. Pa zar to nije sramota da pocinju od malih nogu sa malverzacijama i pokazuju djeci kako se spletkama mora i moze dobiti na sve moguce nacine.Jadno i bjedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije