Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavio na Bramall Laneu

Liverpool zadržao stopostotan učinak

Sheffield United - Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
28.09.2019.
u 15:31

Pobjednički gol zabio je Georginio Wijnaldum u 70. minuti

Nogometaši Liverpoola zadržali su stopostotan učinak u prvenstvu svladavši na gostovanju Sheffield United s 1:0.

Pobjednički gol zabio je Georginio Wijnaldum u 70. minuti, i to nakon velike greške domaćeg vratara Deana Hendersona. 

Mladom se golmanu (22 godine) lopta provukla između ruku, te Liverpool upravo tome može zahvaliti što sada ima 21 bod, odnosno osam bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja koji u 18:30 gostuje kod Evertona.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:03 29.09.2019.

Slaven Bilić sa West Bromwich Albionom je prvi na tablici britanske druge lige i prvi kandidat za Premier ligu. Do sada od 9 utakmica ima 5 pobjeda 4 neriješenih i bez poraza. Klub čiji tim je on na neki načinn ustrojio prije dvije godine West Ham je četvrti u Premier ligi. Samo mogu čestitati Slavenu Biliću !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije