Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roma u četvrtfinalu

Remi Liverpoola i Chelseaja, Nantes izbacio Lyon

Liverpool - Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.01.2015.
u 23:30

Dejan Lovren nije konkurirao za sastav Liverpoola

Liverpool je na Anfieldu u prvoj polufinalnoj utakmici Liga kupa dočekao Chelsea. Liverpool u zadnje tri utakmice na Anfieldu nije pobijedio Chelsea. U studenom prošle godine je bilo 2:1 za Chelsea, u travnju 2014. Chelsea je slavio 2:0, a 2013. godine je na Anfieldu bilo 2:2. Ništa bolje za redse nije bilo niti večeras jer susret je završio neodlučeno – 1:1.

Dejan Lovren nije konkurirao za sastav Liverpoola.

Chelsea je poveo nakon prve prave akcije. Can je srušio Hazarda u kaznenom prostoru, a belgijski reprezentativac realizirao je najstrožu kaznu u 18. minuti. Liverpool je izjednačio u 59. minuti nakon sjajne solo akcije Sterlinga.

Uzvratni susret igrat će se na Stamford Bridgeu za tjedan dana.

U drugom polufinalu sastaju se Tottenham Hotspur i Sheffield United koji će svoj prvi susret igrati u srijedu na White Hart Laneu.

Izvještaj i statistiku utakmice možete pročitati na portalu Goal.

Dodajmo kako je Nantes u 3. kolu izbacio Lyon iz francuskog kupa (3:2). Junak je bio Vincent Bessant koji je postigao hat-trick.

Roma je prošla u četvrtfinale talijanskog kupa, ali je za pobjedu protiv Empolija (2:1) morala igrati i produžetke. Odlučujući pogodak postigao je Daniele De Rossi u 113. minuti s bijele točke. U četvrtfinalu će igrati protiv pobjednika susreta Fiorentina – Atalanta.

Na Afričkom kupu nacija Bjelokosna Obala i Gvineja igrale su 1:1, baš kao i Mali i Kamerun.

>>Rodgers ne sumnja: Lovren će pokazati da je vrhunski igrač

Komentara 2

UM
umnjak
22:40 20.01.2015.

19-2 udarci prema golu za Liverpool, bolji cijelu tekmu, ali na kraju uspjeh Mourinhovog defanzivnog i destruktivnog nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije