Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWS OF THE WORLD

Liverpool Torresu povećava primanja

Fernando Torres
AFP
07.03.2010.
u 12:02

Prema pisanju News of the Worlda, u Liverpoolu se spremaju na osjetno povećanje prihoda za njihovog ponajboljeg nogometaša Fernanda Torresa, sve u namjeri da ga zadrže u klubu.

Torres je u Liverpool stigao 2007. iz Atletico Madrida, a prošle godine potpisao je četverogodišnje produljenje prema kojem zarađuje oko 100.000 funti tjedno.

Kako je trenutno Liverpool u velikim financijskim problemima, a za Torresom su interes pokazali bogati Manchester City i Chelsea, klub s Anfielda spreman je Španjolcu ponuditi znatno veći udio zarade od prodaje marketinških prava, budući je on uz Stevena Gerrarda najeksponiraniji i najpopularniji igrač “redsa”, te je kao takav mamac za privlačenje novih sponzora.

Iako se ne navodi koliko bi se time povećali Torresovi prihodi, News of the World da je riječ o “najunosnijem komercijalnom ugovoru za jednog igrača u povijesti kluba”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije