Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Liverpool slavio na krilima Salaha, Vlašić asistent za CSKA

Mohamed Salah
Reuters/Pixsell
14.08.2021.
u 22:19

Ovo je peta Salahova sezona u Liverpoolu i peti put je bio strijelac u 1. kolu.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 1. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao povratnika u društvo najboljih Norwich City sa 3-0 (1-0).

Kod sva tri pogotka sudjelovao je Egipćanin Salah, kod prvoga je promašio loptu u pokušaju udarca, ali se ta njegova traljava reakcija pretvorila u asistenciju za pogodak Dioga Jote u 26. minuti. U nastavku je Salah u 65. minuti odlično poslužio nečuvanog Firmina za 2-0 u 65. minuti, da bi u 74. minuti lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio konačni rezultat.

Ovo je peta Salahova sezona u Liverpoolu i peti put je bio strijelac u 1. kolu.

Asistencija Vlašića za pobjedu CSKA

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je asistent za prvi pogodak moskovskog CSKA u 3-1 (2-0) gostujućoj pobjedi protiv Rostova u susretu 4. kola ruskog prvenstva.

Vlašićev ubačaj iz kuta u 8. minuti u mrežu domaćih poslao je slovenski igrač Jaka Bijol.

Vlašić je igrao za CSKA do 68. minute, dok je Kristijan Bistrović ostao na klupi "armejaca" koji su sada sedmi na ljestvici sa šest bodova, dok je Rostov 14. s jednim bodom.

Nikola Moro odigrao je prvo poluvrijeme za moskovski Dinamo koji je na gostovanju kod Ahmata u Groznom izgubio sa 1-2 (0-2). Treći Dinamo tako je ostao na devet bodova, kliko imaju i vodeći Zenit te Rubin koji će svoje susrete 4. kola igrati u nedjelju, dok je Ahmat osmi sa šest bodova.

Borussia zabila pet golova

U posljednjoj utakmici subotnjeg progama 1. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Dortmunda je na svom terenu svladala Eintracht iz Frankfurta sa 5-2 (3-1).

Pogotke za Borussiju postigli su Reus (23), Hazard (32), Haaland (34, 71) i Reyna (58), dok je Passlack (27-ag) zabio autogol, a Hauge (86) gol za Eintracht.

Komentara 1

SA
samoljubav
23:06 14.08.2021.

YNWA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije