Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski kup

Liverpool slavio, Dejan Lovren odigrao prvu utakmicu pod vodstvom Jurgena Kloppa

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.10.2015.
u 23:37

Manchester City je deklasirao Crystal Palace 5-1. Golove za City zabili su Bony (22), De Bruyne (44), Iheanacho (59), Toure (76-11m) i Manuel Garcia (90+4), dok je pogodak za goste zabio Delaney (89).

Nogometaši Liverpoola i Manchester Citya izborili su plasman u četvrtfinale engleskog Liga kupa.

Liverpool je na Anfieldu pobijedio Bournemouth 1-0 ostvarivši prvu pobjedu pod vodstvom Jurgena Kloppa. Bio je to četvrti nastup 'redsa' pod vodstvom njemačkog stručnjaka nakon što su u prva tri susreta remizirali. Pogodak odluke zabio je Nathaniel Clyne u 17. minuti. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Liverpool.

Manchester City je deklasirao Crystal Palace 5-1. Golove za City zabili su Bony (22), De Bruyne (44), Iheanacho (59), Toure (76-11m) i Manuel Garcia (90+4), dok je pogodak za goste zabio Delaney (89). 

U utorak su plasman u četvrtfinale Liga kupa izborili Everton,Sheffield Wednesday, Hull City i Stoke City. Drugoligaš Sheffield Wednesday je deklasira Arsenal (3-0), Everton je nakon izvođenja jedanaesteraca pobijednio Norwich City, baš kao što su to učinili Hull City protiv Leicester Cityja, te Stoke City protiv Chelsea.

>>Kalinić opet zabio, Vrsaljko slavio protiv Mandžukića

REZULTATI:
Liverpool - Bournemouth                         1-0 
Manchester City - Crystal Palace              5-1  
Southampton - Aston Villa                       2-1 

Igrano u utorak:
Everton - Norwich City                   4-3 11m (1-1)
Hull City (II) - Leicester City            5-4 11m (1-1)
Sheffield Wednesday (II) - Arsenal 3-0
Stoke City - Chelsea                       5-4 11m (1-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije