Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool šesticom do vrha, Ibra i Pogba za pobjedu Uniteda

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Hrvoje Delač, Hina
06.11.2016.
u 18:35

Hull City je kod kuće preokretom slavio protiv Southamptona s 2-1.

Nogometaši Liverpoola preuzeli su vrh Engleske lige nakon domaće pobjede u 11. kolu nad Watfordom od čak 6-1. 

Momčad Juergena Kloppa "razbila" je Watford već u prvom dijelu, kada je bilo 3-0, a konačnih 6-1 bilo je dovoljno za preuzimanje prvog mjesta s bodom više od Chelsea te dva više od Cityja i Arsenala. Također, Redsi su neporaženi već 12 utakmica zaredom u svim natjecanjima. 

Hull City je kod kuće preokretom slavio protiv Southamptona s 2-1. Ranije su u derbiju Arsenal i Tottenham su na Emirates stadionu igrali 1-1, a "topnici" nisu uspjeli preuzeti vodstvo na ljestvici. Derbi sjevernog Londona završio je bez pobjednika, Arsenal je poveo autogolom Kevina Wimmera u 42. minuti, a izjednačenje je Tottenhamu donio Hary Kane u 51. minuti iz jedanaesterca. 

A do pobjede je napokon došao Manchester United koji je pobijedio Swansea u gostima s 3:1. Sve je riješeno već u prvom dijelu kada su gosti zabili sva tri gola, a dobra vijest za Mourinha jest to što su zabijala najzvučnija pojačanja Uniteda. Prvi gol zabio je Pogba, a sljedeća dva Ibrahimović. Za oba pogotka asistirao mu je Wayne Rooney.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 2

UM
umnjak
18:44 06.11.2016.

"Poetry in motion". YNWA

Avatar Idler 3
Idler 3
20:33 06.11.2016.

Drago mi je i za ManU i za Ibrahimovića, nek je i njega krenulo.....al kakav lakat je popušil kod onog prvog gola Pogbe...auuuuu >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije