Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKI ROK

Liverpool se želi riješiti Balotellija, ponuđen je Juventusu

Mario Balotelli
Reuters/PIXSELL
11.01.2015.
u 11:59

- Sa mnom je dobro funkcionirao i dobro igrao. On je dobar dečko. Bi li ga volio imati u momčadi? Ja želim najbolje igrače u momčadi - rekao je trener Juventusa.

Mino Raiola, nogometni agent koji zastupa nekoliko zanimljivih igrača (Ibrahimović, Balotelli...), ponovno je u središtu događaja u talijanskom nogometu. Nakon što je Juventus odustao od dovođenja Wesleyja Sneijdera iz Galatasarayja, talijanski prvak okrenuo se drugim igračima.

Kako donosi Tuttosport, Juve se zanima za Adnana Janužaja iz Manchester Uniteda, a Raiola je klubu ponudio dvojicu svojih igrača, Henriha Mhitarjana iz dortmundske Borussije i Marija Balotellija iz Liverpoola.

Ta ideja svidjela se i Massimilianu Allegriju, treneru Juventusa koji je Balotellija trenirao u Milanu.

- Sa mnom je dobro funkcionirao i dobro igrao. On je dobar dečko. Bi li ga volio imati u momčadi? Ja želim najbolje igrače u momčadi.

Međutim, izgleda da vodstvo Juventusa nije baš zadivljeno ponudom, jer se prvenstveno traži organizator igre, a tu Raiola nudi drugog igrača Henriha Mhitarjana.

- Mhitarjan i Janužaj su dobri igrači, ali nisam siguran da ih njihovi klubovi žele pustiti - završio je Allegri.

>> Balotelli zbog nove gluposti propušta utakmicu s Arsenalom

Komentara 1

JU
jurke
14:05 11.01.2015.

Bolje nikog dopeljat nego ovog ludaka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije