Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA 2:1

Liverpool se vratio na Wembley i dobio Tottenham, srušen je i rekord!

Leicester Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
15.09.2018.
u 15:50

Dejan Lovren se vraća nakon ozljede i još uvijek nije u konkurenciji za utakmice.

Prije nešto manje od godinu dana, Tottenham je na Wembleyu s 4:1 razbio Liverpool, a Jürgen Klopp je nakon samo pola sata igre izvadio Dejana Lovrena. Ta je utakmica bila prekretnica za redse koji su sezonu završili finalom Lige prvaka, a ove sezone ozbiljno ciljaju za naslov engleskog prvaka, piše Goal.

Sada su se Klopp i njegovi igrači vratili na isto mjesto i priuštili osvetu Tottenhamu kojeg su pobijedili 2:1. Kod oba gola veliku je ulogu odigrao golman spursa Vorm koji je branio umjesto ozlijeđenog kapetana Llorisa. 

Prvi je gol primio u 39. minuti. Gini Wijnaldum je pucao glavom, a loptu je Vorm uspio iščupati, ali morao je malo brže reagirati jer je već bila prešla gol liniju. Domaći igrači su se žalili, ali nikakve dvojbe oko gola nije bilo...  Wijnaldumu je to prvi gostujući gol u četvrtoj sezoni Premier lige.

Roberto Firmino je u 54. minuti pogodio za 2:0. Najprije se zatresla vratnica, a lopta se potom odbila do Vorma koji je već bio na travi i nevjerojatno je da ju nije uspio uhvatiti. Firmino je sve pozorno pratio i na kraju je zakucao loptu u mrežu.

Tottenham je u sudačkoj nadoknadi uspio stići do utješnog gola. Konačni rezultat postavio je Erik Lamela. Na utakmicama Tottenhama i Liverpoola u Premier ligi ukupno su postignuta 152 gola čime su oni postali par u čijim je utakmicama palo najviše golova u povijesti natjecanja.

Dejan Lovren se vraća nakon ozljede i još uvijek nije u konkurenciji za utakmice.

Liverpool ima pet pobjeda i prvi je u prvenstvu ispred je Chelseaja i Watforda koji još moraju odigrati svoje utakmice petog kola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije