Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Liverpool preokrenuo u šest minuta i slavio protiv Arsenala, mnogi spominju detalj s početka derbija

Premier League - Liverpool v Arsenal
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/11
28.09.2020.
u 23:16

Na startu nove sezone nogometaši Aston Ville imaju maksimalan učinak nakon što su u gostima kod Fulhama slavili sa 3-0.

U derbiju 3. kola Premier lige Liverpool je u ponedjeljak na Anfieldu svladao Arsenal sa 3-1, te se pridružio klubovima s maksimalnim učinkom na startu nove sezone. 

 "Topnici" su poveli zahvaljujući poklonu domaćeg braniča Andrewa Robertsona, kojeg je u 25. minuti u pogodak pretvorio Alexandre Lacazette. No, ubrzo je uslijedio preokret. Salah se probio uz korner liniju i pucao, a odbijenu loptu Sadio Mané u 28. minuti posprema u mrežu. Šest minuta kasnije Andrew Robertson se iskupio za pogrešku koja je gostima donijela vodstvo. Trent Alexander-Arnold je ubacio na drugu vratnicu, a Robertson pogađa za 2-1.

Premier League - Liverpool v Arsenal
1/11

Liverpool je pobjedu potvrdio u 88. minuti. Portugalac Diogo Jota je u svom debiju za "redse", nakon osam minuta na terenu, zatresao mrežu za konačnih 3-1.

Dodajmo kako mnogi na društvenim mrežama dvoje o tome je li Mane za start na Tierneyju trebao dobiti izravni crveni karton već u 6. minuti što je u mnogome moglo utjecati na tijek susreta.

Prošle sezone jedva su osigurali ostanak u Premier ligi, a na startu nove sezone nogometaši Aston Ville imaju maksimalan učinak nakon što su u ponedjeljak u gostima kod Fulhama slavili sa 3-0, upisavši drugu pobjedu u isto toliko nastupa. 

Gosti su poveli već u 4. minuti pogotkom svog najboljeg igrača Jacka Grealisha, a na 2-0 povisio je Conor Hourihane (15) nakon što je Grealish odradio većinu posla. Pobjedu Aston Ville potvrdio je Tyrone Mings u 48. minuti.

Poredak: Leicester, Liverpool i Everton po 9 bodova, Aston Villa (-1), Arsenal, Crystal Palace i Leeds po 6 bodova...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije