Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI MARCA

Liverpool otima Klasnića Deportivu?!

\'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic celebrates after scoring against Queens Park Rangers during their English Premier League soccer match at Loftus Road in London August 13, 2011.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
03.09.2012.
u 14:29

Deportivo je daleko od finaliziranja pregovora s Klasnićem, a Liverpool vapi za iskusnim napadačem

U igru za dovođenje Ivana Klasnića uključio se i Liverpool! Nakon što je naš napadač odbio mogućnost odlaska u turski Gaziantepspor, sada je ostao na meti španjolskog Deportiva te, po novom, i posrnulog engleskog diva!

'"Deportivo može ostati bez Klasnića", piše na naslovnici španjolske Marce, a nadodaju u tekstu kako je s Klasnićem dogovoren načelni dogovor, no posao je daleko od završetka.

S druge strane, trener "redsa" Brendan Rodgers nakon poraza od Arsenala požalio se na nedostatak napadača u kadru pa bi mu iskusni ''killer'' sjajno došao.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar vaha
vaha
15:06 03.09.2012.

glavno da cacicu ne treba....makar, i da su ga zvali sigurno nebi dosal, ali ipak tak se bahatit s izjavom " ne treba nam klasnic" je fakat prepotencija....

IS
istinaisamoistina
16:30 03.09.2012.

Killer u NK Agregatu, glupost, kao sto i Stimac nakon onog bolesnog prije njega nece zvati Killera nego cemo se cuditi kako nema napadaca koji je sposoban dati gol barem Makedoncima.

ZA
zakora
12:29 04.09.2012.

Klasnic je presao u Mainz 05 - znaci nista od ovih vijesti nije tocno i vidi se kolika nespremnost vecernjakovih novinarcica vlada. Samo kopiraju i prepisuju od drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije