Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa
Povratak na članak

Liverpoolovi navijači lijepom gestom dali podršku Dejanu Lovrenu

Navijači se ponose zajedništvom, što govori njihov i klupski slogan "You’ll Never Walk Alone"...

Komentari 3

DO
doktor1
14:06 01.11.2017.

Lovren je kriv za 2 gola jer je Balkanac i misli da se vani moze igrati 1 tekmu dobro i onda zivjeti 5 utakmica na staroj slavi. To sto mu prjete i njegovoj obitelji je sastavni dio i rizik struke za koju je (pre)donro placen. Tako Lovrene uopce mi te nije zao jer si to zasluzio svojom (losom) igrom. Ako si frajer vrati svoju mjesecnu placu jer ju ionako nisi zasluzio. Vidjet ces da ti vise nitko nece prjetiti ni tebi niti tvojoj obitelji.

VL
MA
manga48
17:08 01.11.2017.

Lovren nije kriv u tolikoj mjeri koliko je kriv trener Klop koji ne organizira veznjake da se brže vrate i ne ostavljaju stopere u prostoru s više protivničkih napadača. To je rad trenera u drugoj trećini igrališta i plan organizacije napada i ujedno obrane po potrebi. Ovako su stoperi na muci u širokom prostoru prve trećine igrališta i ujedno organizacije igre obrane. Teško je obranaškim trenerima raditi u ligama stalne napadački organizirane igre kao što je to slučaj u Engleskoj.

VL
FL
Fleex
12:45 01.11.2017.

nekak mi se cini da su ga za tu nagradu prijavili iz sprdnje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.