Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Liverpool nastavio pobjednički niz

Liverpool - Manchester United
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
15.02.2020.
u 23:45

Prethodno je u subotu Southampton na domaćem terenu izgubio od Burnleyja s 1-2. Strijelac za domaćine bio je Danny Ings (18), a pogotke za Burnley postigli su Ashley Westwood (2) i Matej Vydra (60)

Nogometaši Liverpoola nastavili su pobjednički niz u Premier ligi, iako su se morali dosta namučiti u 26. kolu protiv posljednjeplasiranog Norwicha. Na kraju pobjedu Redsima donio je Sadio Mane u 78. minuti.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola, koji je došao do 17. uzastopne prvenstvene pobjede. Jedini koji su ove sezone uspjeli remizirati s Liverpoolom u Premier ligi bili su nogometaši Manchester Uniteda, koji su prije skoro četiri mjeseca u 9. kolu na Old Traffordu odigrali 1-1. 

Prethodno je u subotu Southampton na domaćem terenu izgubio od Burnleyja s 1-2. Strijelac za domaćine bio je Danny Ings (18), a pogotke za  Burnley postigli su Ashley Westwood (2) i Matej Vydra (60).
 

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Playmaker
04:20 16.02.2020.

Atletico Madrid-Liverpool 3:0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije