Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badelj na klupi

Liverpool izborio četvrtfinale kupa, Lovrenu 11 minuta, Strinić igrao u porazu

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
14.02.2015.
u 23:14

Ivan Strinić igrao je cijeli susret za Napoli, a Mato Jajalo za domaću je momčad igrao od 86. minute

Dejan Lovren igrao je zadnjih 11 minuta za Liverpool koji je preokretom (2:1) protiv Crystal Palaca izborio četvrtfinale FA kupa. Gubili su Redsi od 16. minute kada je za Crystal Palace zabio Fraizer Campbell. No, u 50. minuti poravnao je Sturridge, a osam minuta kasnije pobjedu Liverpoolu donio je Lallana.

Palermo je pobijedio Napoli sa 3:1. Domaćin je prvi pogodak zabio u 14. minuti, strijelac je bio Lazaar, a vratar gostiju loše je reagirao. Vazquez je u 36. minuti povisio rezultat, a Rigoni u 65. zabio za 3:0. Gabbiadini je osam minuta prije kraja postigao počasni pogodak.

Ivan Strinić igrao je cijeli susret za Napoli, a Mato Jajalo za domaću je momčad igrao od 86. minute. Fiorentina je u gostima pobijedila Sassuolo 3:1, a Milan Badelj utakmicu je odgledao s klupe.

Komentara 2

UM
umnjak
10:44 15.02.2015.

Hammer, tvoj jezik i govor puno o tvojoj inteligenciji i kulturi.

HA
hammer
09:42 15.02.2015.

Lovren ne igra puno u zadnje vrijeme zato je Liverpoolu i krenulo.....Brendane prodaj to malo go.no.....Neka on i njegova ženica snimaju selfie do mile volje negdje u Kazahstanu ( za bolju ligu niti nije )......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije