Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PONUDA

Liverpool 'trlja ruke', Manchester City nudi 63 milijuna eura za Sterlinga!

Raheem Sterling
Reuters/PIXSELL
20.06.2015.
u 14:15

Druga meta je Paul Pogba, a neki engleski mediji pišu da će City, ako ga Juventus odbije, ponuditi 56 milijuna eura za Arsenalova Jacka Wilsherea.

Manchester City imao je sezonu koja bi mnogim klubovima bila sjajna, osvojeno je drugo mjesto u Premiershipu i izborena je osmina finala Lige prvaka. No "građani" žele više, novca imaju pa ovog ljeta idu u ofenzivu na tržištu.

Dvije su glavne mete, a Goal.com ekskluzivno doznaje da za Raheema Sterlinga uskoro na Anfield dolazi treća i posljednja ponuda! Liverpool je dvije odbio, a ova će biti 'uzmi ili ostavi' pa će Brendan Rodgers morati dobro razmisliti o njoj. City će ponuditi čak 63 milijuna eura!

Puno je to novca za igrača kojem je prošla sezona bila tek treća u profesionalnoj karijeri. U 52 utakmice je zabio 11 golova i 10 puta asistirao.

Druga meta je Paul Pogba, a neki engleski mediji pišu da će City, ako ga Juventus odbije, ponuditi 56 milijuna eura za Arsenalova Jacka Wilsherea.

>> Sterlingu navijači Liverpoola nikad neće oprostiti ako ode 'gdje ne smije'

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:03 20.06.2015.

Jako precjenjen igrac. Dobar trkac koji ima neke osnove nogometa. Liverpool tu radi dobar posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije