Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAn. city - liverpool 2:2

Liverpool i dalje bez pobjede, Građanima šesti remi (video)

Daniel Agger
AFP
21.11.2009.
u 16:03

U dvoboju klubova koji se u posljednje vrijeme mogu pohvaliti svime, samo ne dobrom formom, Liverpool i Manchester City su na Anfieldu odigrali neodlučeno 2:2 u 13. kolu engleske Premier lige.

Redsi su tako ostali na samo jednoj pobjedi u posljednjih šest utakmica Premiershipa, dok je “građanima” to šesti uzastopni remi u engleskom prvenstvu.

Sve bitno se u ovoj utakmici dogodilo u drugom poluvremenu. Liverpool je poveo u 50. minuti pogotkom Martina Škrtela koji je nakon Gerrardova ubacivanja podmetnuo nogu ispred Emmanuela Adebayora i matirao Shaya Givena.

Uloge su se zamijenile u 69. minuti kad je Škrtel slabo reagirao, dopustivši Adebayoru da ga nadskoči i donese Cityju izjednačenje golom glavom nakon kornera. Gosti su poveli u 76. minuti nakon nove pogreške Škrtela kojem je Carlos Tevez uzeo loptu, proslijedio je Shaunu Wright-Phillipsu, a ovaj Stephenu Irelandu za 2-1.

No, samo je minutu trajalo vodstvo Cityja. Zbunjenost gostujuće obrane iskoristio je Yossi Benayoun za konačnih 2:2.

Premier liga, 13. kolo:

Liverpool – Manchester City 2:2 (Škrtel 50, Benayoun 77 / Adebayor 69, Ireland 76)

Redoslijed: 1. Chelsea 30 (-1), 2. Arsenal (-2) 25, 3. Manchester United 25 (-1), 4. Tottenham 22 (-1), 5. Aston Villa 21 (-1), 6. Manchester City (-1) 21...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije