Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KAPETAN DINAMA
Povratak na članak

Livaković otkrio smatra li se zakinutim što nije prvi vratar SP-a i razmišlja li o transferu iz Dinama

- Uvijek mi je važniji timski uspjeh nego individualni. Ako moram birati, uvijek ću radije izabrati brončanu medalju nego individualnu nagradu za najboljeg vratara. Martinez je jedan od najboljih vratara današnjice i sigurno nije dobio nagradu bez razloga.

Komentari 4

AN
angelstorm21
23:07 20.03.2023.

Najvažnije jeste da svaki Hrvat zna da je Livaković prvi i najbolji vratar SP-a, znamo da smo mali, utoliko su takvi ljudine kao Modrić i Livaković veći

VL
Avatar trabanti
trabanti
22:05 20.03.2023.

Hrvatska nacionalna vrsta u nogometu se okupila i još uvijek nema "loših vijesti za Dalića"!

VL
DU
Deleted user
08:12 21.03.2023.

Livi mjenjaj prezime iz Livaković u Penal!!! Svaka čast Livi, braniš odlično. Br. 1 golman na Svjetskom!!! Samo jako i dalje, ti si još na početku karijere!!!

VL
Avatar Idler
Idler
06:53 21.03.2023.

Iskreno, onaj pogodak Maroka za treće mjesto nemre dobit najbolji vratar prvenstva. Sve ostalo super i sve najbolje Livom i u životu i u karijeri !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.