Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaguša zadovoljan pregovorima

Livaji mjesečno pet tisuća eura

Marko Livaja
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.05.2010.
u 18:25

Sve će biti riješeno sljedeći tjedan, a u ponedjeljak stižu predstavnici Intera.

Marko Livaja, mladi Hajdukov nogometaš za kojeg je silno zainteresiran milanski Inter, sastao se u Poljudu s Joškom Svagušom i Ivicom Šurjakom. Naravno, u pratnji šesnaestoipogodišnjeg nogometaša bili su i roditelji, te Franko Bogdan koji se brine o karijeri mladog nogometaša.

– Naišli smo na razumijevanje roditelja, na dobrom smo putu da Livaja ostane u Hajduku – kazao je predsjednik bijelih Joško Svaguša.

Hajduk mu je ponudio trogodišnji ugovor, a kalkulira se da bi Livaja primao između četiri i pet tisuća eura mjesečno. No, konačni dogovor nije postignut.

– U ponedjeljak će se s Hajdukom naći predstavnici Intera, a odluka je prepuštena obitelji Livaja. Ona najbolje zna što učiniti, ne želim na sebe preuzeti odgovornost za neku krivu odluku. U svakom slučaju, sve će se riješiti sljedeći tjedan – rekao je Bogdan.

Inter je zapeo za Livaju, kako kaže Bogdan, uvjeti koje nude Talijani slični su Hajdukovima, ali razlika je u unosnim bonusima za prvi nastup, prvi gol.

– Sve to treba pustiti sa strane. Nije sporno da je Livaja igrač vrhunske kvalitete, Inter ga je pratio godinu i pol dana i njegovi skauti kazali su da je odličan. No, teško je odlučiti koji je potez pravi – objašnjava Bogdan.

Izvjesno je samo da se Hajduk ne namjerava olako odreći mladog nogometaša.

– Naš je cilj da ostane u Hajduku – rekao je šef struke Ivica Šurjak.

Drugo je pitanje zašto je Hajduk čekao da se javi Inter, pa da nešto poduzme. Ako je zimus procijenio da je Livaja za prvu momčad, a bio je i na pripremama, nije jasno zašto pitanje ugovora nije prije riješeno.

– Da su bijeli prije reagirali, do svega ne bi došlo – zaključuje Bogdan.

Komentara 3

JA
JanezPiranski
19:45 07.05.2010.

Dobar novac za zapadno balkanske prilike..

OB
-obrisani-
19:17 07.05.2010.

Erepublik vam je virtualna, socijalna i vrlo realistična igra. Imate svog lika i sa njime svakim danom sve više i više napredujete ( jačate svoju snagu i produktivnost ). Zanimljivo je to što je igra kao i stvaran svijet, možete biti poduzetnik i imati svoju firmu s zaposlenicima ili možda otvoriti svoju stranku i postati predsjednik države. Možete postati profesionlani vojnik u sklopu Hrvatske vojske i putovati po cijelom svijetu boreći se za naše saveznike. Ubrzo se očekuje novi modul pa će igra postati puno bolja i zanimljivija.Pridruži se našoj zajednici i pomogni Hrvatskoj. Molio bih da se registrirate preko ovoga linka ( http://www.erepublik.com/en/referrer/hurkancs ) jer tako pomazete meni, a pogotovo Hrvatskoj jer ću taj iznos donirati u državnu blagajnu. Hvala vam!!!!

PO
podravacc
08:30 08.05.2010.

Momak bi bio \"lud\" kada bi propustio takvu priliku kao što je Inter,naravno da su u Hajduku kalkulirali kako će proći jeftinije pa su sami sebe zaje....Slična ja situacija bila sa mladim Delačem za kojeg nitko nije ni pitao dok se nije ponudio Chelsea.Žalosno je to što nam stranci moraju doći i pokazati kakve talente imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije