Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIO MU ZUBE

Livaja u Zagrebu nokautirao dečka koji je provocirao

Marko Livaja (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
17.05.2010.
u 14:20

Nogometaš Hajduka Marko Livaja, koji je vrlo blizu potpisa za milanski Inter, u petak je u Zagrebu ispred hotela Aristos nokautirao dečka koji je došao provocirati.

Informacije s vikenda kada su kadeti i juniori Hajduka gostovali u Zagrebu i igrali protiv vršnjaka iz Dinama izlaze kao na tekućoj vrpci. Najprije je sve bilo zamotano u celofan, Dinamovci i Hajdukovci šetali su po Zagrebu, sve je bilo lijepo i krasno.

Vučević bez komentara

A onda je počelo. Najprije je procurilo kako je Stipe Soldić, nezadovoljan što je Goran Vučević iz momčadi zbog smijeha izbacio Špiru Peričića, napucao nogom u stražnjicu šefa omladinske škole Hajduka, a sada je na vidjelo izašao i incident s prvom perjanicom Poljuda Markom Livajom.

Naime, u petak navečer, ispred hotela Aristos, Livaja je nokautirao dečka iz kvarta koji je provocirao njega i suigrače.

- Nemam komentara na to - rekao je Vučević.

Navodno je taj dečko, Livajin vršnjak, dakle 16-godišnjak, već i za prijašnjih gostovanja Hajdukovaca provocirao mlade igrače. Svjedoci kažu kako se Livaji unio u lice, a mladi napadač, za kojeg se interesira milanski Inter i baš se ovih dana odlučuje o tome hoće li ići u Milano ili ostati u Poljudu, pokazao da mu ni fizički sukob nije slabija strana.

Dječakov otac u hotelu

Sutradan ujutro u hotel je došao dječakov otac, tražio je odgovorne iz Hajduka, tvrdeći da mu je Livaja sinu izbio zub.

- Nismo znali točno što se dogodilo, gospodina smo uputili da stvar prijavi policiji. Nije to bila tučnjava, već naguravanje - kaže Dražen Mužinić, skaut u omladinskoj školi Hajduka, koji je bio u Zagrebu kada se sve događalo.

Kako saznajemo, slučaj nije prijavljen policiji, a sada je na Hajduku da istraži što se točno dogodilo. Nije bilo ugodno mladim igračima Hajduka slušati provokacije, ali nema Livaja pravo uzimati pravdu u svoje šake.

Morao je biti svjestan da je u Hajdukovoj trenirci i da je kao takav idealna meta za provokacije. A kada je u klupskoj uniformi, onda nema pravo na nikakve ispade. Njegov potez, bez obzira provokacije ili slično, nema nikakvog opravdanja.

Postoji i druga verzija priče koju širi anonimni telefonski dojavljivač. Po tom gospodinu, koji se predstavlja kao prijatelj obitelji nokautiranog dječaka, cijeli incident je započeo Livaja. Bez obzira na sve nekakvi crni dani nadvili su se nad omladinskom školom Hajduka. I njeni čelnici bude se za zebnjom što donosi sutra.

Ključne riječi

Komentara 11

VI
vidimškoj
19:29 17.05.2010.

a kako će uzet dinamovce kad 80 posto njih nisu Hrvati.

EU
EUPatriot
14:35 17.05.2010.

Treba li taj dečko igrati u Interu nogomet ili je kandidat za Inter karate momčad..

VI
vidimškoj
16:53 17.05.2010.

dobro ga je i opizdija,neka se mamiću unosi u facu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije