Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRA S INTEROM

Livaja: Maleš me prekasno zvao da se vratim

Marko Livaja (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
23.05.2011.
u 21:36

- Razgovarao sam s predsjednikom o povratku u Hajduk, ali već sam sve dogovorio s Interom - govori Livaja.

U Poljud je došao Marko Livaja, dečko koji je sa 16 godina bio na pripremama prve momčadi, ali kasnije je odlučio razići se s bijelima. I zbog toga je bio suspendiran, jer nije prihvatio stipendijski ugovor s matičnim klubom. Slična sudbina danas prijeti dinamovcu Alenu Haliloviću.

– Tu sam na razgovorima o upisu u autoškolu – odagnao je Livaja neke druge misli.

Treninzi s Interom

Istina je, u Hajdukovu kafiću pregovarao je s instruktorom autoškole. Želi položiti vozački ispit kako bi se u Milanu mogao sam voziti. Naime, Livaja je epizodu u Luganu završio.

– Treniram s Interom, s Primaverom, a odradio sam nekoliko treninga i s prvom momčadi. Sve je riješeno s Luganom, sada sam u Milanu. Čekam 26. kolovoza kada ću navršiti osamnaest godina i tada ću potpisati ugovor s Interom – kazuje Livaja.

Neće ostati u Interu, već ide na posudbu. Čeka ga žestoko kaljenje u Serie A.

– Ne znam još gdje ću na posudbu, upravo se to dogovara. U svakom slučaju, idem na pripreme kluba kojemu me Inter posudi, a pravo igranja stječem 26. kolovoza. Najvjerojatnije ću ići u Cesenu, Chiveo, Genou ili Parmu, to će Inter odlučiti – kaže Livaja.

Treninzi pod Leonardom...

– Dojmili su me se Etto, Stanković... Ma, svi su odlični, primljen sam lijepo. Sve su to normalni momci – kazuje Livaja.

Bilo je naznaka da bi se možda vratio u Hajduk. Maleš se, čim je izabran za predsjednika, našao se s njim. No, Hajduk će od Livaje jedino dobiti odštetu od 180 tisuća eura.

Vratit ću se u Hajduk

– Bilo je kombinacija, razgovarao sam s predsjednikom Hajduka Hrvojem Malešom. No, već sam sve s Interom dogovorio, ne mislim se vraćati. Maleš i ja smo susjedi u Kaštel Lukšiću, nekoliko puta smo zajedno igrali mali nogomet. Baš smo dobri. Ideja me zagolicala, uvijek mi je cilj bio igrati pred punim Poljudom. Možda bih se vratio da je Maleš prije došao u Hajduk, da smo prije razgovarali – kaže Livaja.

Ne žali za odlaskom s Poljuda. Livaja ima svoj put i vjeruje da će uspjeti.

– Izabarao sam teži put, ali ne žalim se. Vjerujem da ću se dokazati, ovdje me u početku nisu baš najozbiljnije shvaćali. Na Hajduk se ne ljutim, nikomu ništa ne zamjeram, nadam se da ću se jednom vratiti – zaključio je Livaja.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:10 27.05.2011.

Največi uspijeh ti je, da si otišao iz Hajduka! Sve najjjbolje mladiću, buduča zvijezda Livaja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije