Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI KARAKTER

Livaja dobio ovacije, ali ispao je s turnira: U finalu "Četiri kafića" Kauri i Vivas

Split: Polufinalna utamica malonogometnog turnira "Četiri kafića", Vivas - Antique
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/5
26.12.2021.
u 18:23

Pred prepunim splitskim Gripama Kauri je sa 7:4 nadigrao Camel, dok je Vivas pobijedio Antique 3:2.

U finalu humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" u Splitu, na kojemu tradicionalno nastupa niz sadašnjih i bivših hrvatskih nogometnih zvijezda, igrat će momčadi Kaurija i Vivasa.

Pred prepunim splitskim Gripama Kauri je sa 7:4 nadigrao Camel, dok je Vivas pobijedio Antique 3:2.

Momčad Antique, za koju je igrao i Marko Livaja, nije uspjela proći u finale. Za momčad punu veterana Vivas dva je gola zabio mladi hrvatski reprezentativac Roko Šimić, a jedan Jakov Medić, dok su Ivan Božić i Stipe Biuk iz Hajduka bili strijelci za Antique.

26.12.2021., Split - Druga polufinalna utakmica 19. izdanja tradicionalnog humanitarnog malonogometnog turnira "Cetiri kafica - Memorijal Dino Petrinovic" izmedu kafica Vivas i Antique. Marko Livaja Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Kauri je do finala stigao pogocima Nikole More i Marina Jakoliša (po dva), te Filipa Ozobića, Špire Peričića i Petra Bosančića, dok su za Camel pogađali Tonio Teklić, organizator turnira Ivica Mornar, Nikola Pokrivač (autogol) i bivši hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić, koji ovaj puta nije branio.

Na vratima Kaurija bio je aktualni prvi vratar reprezentacije Ivo Grbić, a gol Camela branio je Stipe Pletikosa. Izostao je obračun finalista Davis Cupa jer je Mate Pavić ostao na klupi Camela, dok je Borna Gojo zaigrao za Kauri u samoj završnici susreta.

Finale se igra navečer, a sav prihod od ulaznica ide za Centar Mir u Rudinama.

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
18:44 26.12.2021.

Pao je prvi gol. Nismo ga vidjeli jer Mirta Šurjak priča s nekim od organizatora turnira. Neka se HTV odluči rade li prijenos utakmice ili talk show Mirte Šurjak.

AN
ante411
18:42 26.12.2021.

Stožerokracija je izbezumljena. Ovoliki ljudi u zatvorenom prostoru, a oni ograničavaju ulaz u poštu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije