Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadetska zvijezda odlučuje u petak

Livaja čeka kraj tjedna, pregovara i s Milanom

Marko Livaja (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
10.05.2010.
u 17:33

Najvažnija stvar za Hajduk je hoće li prodati Ibričića u Rubin za pet milijuna eura, bijelima treba taj novac.

Kao da je sve već gotovo, dvoboj s Croatijom Sesvetama nitko i ne spominje. Jedina je tema u Hajduku kadrovska križaljka.

– Znam da sve zanima što će biti s nama, tko će otići, tko doći. Čeka nas puno posla, prerano je za bilo kakve službene izjave. U svakom slučaju, ne namjeravamo rasprodavati momčad, želimo u sezoni, u kojoj slavimo sto godina kluba i za koju smo kazali da želimo biti prvaci, biti što jači – rekao je Hajdukov šef struke Ivica Šurjak.

Dobio je Šurjak sve ovlasti za kupnju i prodaju. Naravno, poslovanje će kontrolirati Svaguša, ali Šurjakova se sluša. Zato je izgledno da Ivan Strinić (za njega se zanima i fracuski St. Etienne), unatoč ponudi turskog Gençlerbirligija, neće u Tursku. A klub koji trenira Nijemac Thomas Doll želi i Juricu Buljata. Taj je transfer puno izgledniji i dogovarat će ga se zaključe li Turci posao vezan uz dovođenje Ermina Zeca.

Baš se isprepleću putevi Gençlerbirligija i Hajduka. Turci bi splitske igrače, žele i Zeca iz Šibenika, kojeg je Hajduk označio kao prvi izbor u prijelaznom roku. Samo što Hajduk nije spreman platiti velik novac, koji Šibeniku treba. Poljud bi Šibeniku dao oko 600 tisuća eura i postotak od budućeg transfera.

Najvažnija je stvar za Hajduk hoće li prodati Ibričića, tih pet milijuna eura potrebno je bijelima za miran život u sljedećoj sezoni. Čuje se da je taj njegov transfer u ruski Rubin vrlo "topao".

A što se tiče odlaska kadeta Marka Livaje u Inter, nema novosti. Odluka je odgođena do kraja tjedna, s time da se u igru uključio i Milan. Nije lako mladiću odlučiti. Ali je slatko, Livaja bira između Hajduka, Intera i Milana.

Komentara 1

JA
JanezPiranski
17:57 10.05.2010.

Pa zar toliko oružara nedostaje po Europi kada kupuju sve te hrvatske vanjka World Cup igrače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije