Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UČI I NAŠ JEZIK
Povratak na članak

Litavac otkriva zašto živi u Hrvatskoj iako vani može više puno zaraditi

– Zbog poštovanja prema ljudima i zemlji nastojim učiti hrvatski jezik. Uskoro ću biti fluentan – rekao je sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius

Komentari 3

ZA
zagora
19:05 17.10.2019.

u naslovu pise "uci i nas jezik" tako se pisalo za vrijeme jugoslavije nas,naski cak i jugoslavenski ostalo je tuzni uspomena komunizma!

VL
NE
Nemojtako
14:10 17.10.2019.

Iako može više puno zaraditi... koji jezik, koji naslov. Novinari su stvarno do daske nepismeni.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:58 18.10.2019.

S ponistre se vidi Solta a s Gorice se vidi Americko veleposlanstvo zato Kinezi zele stadion gradit u Gorici a i drugi zele bit u Gorici i ucit Hrvatski jer Engleski dobro znaju i pazljivo osluskuju pa prevode na trece jezike ,mislim da ovaj Litvanac dobro prica Ruski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.